Sterbhus i Stockholm AB

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni har haft en bra start på veckan och att ni ser fram emot vad resten har att erbjuda. Jag vet att ni är en hel del som har haft frågor och funderingar kring det här med dödsbon på Tyresö med omnejd, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta. Just det här med städning utav dödsbon har kommit att dyka upp allt oftare i kommentarerna, vilket jag kan förstå, då även jag haft problem med företag inom detta. För ett tag sedan vända jag och min familj oss till Sterbhus i Stockholm AB, vilket är ett företag som jag fått som tips utav en nära vän till mig, som även hon anlitat dem. Många utav de företag som vi tidigare kontaktat har tyvärr varit väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart är tråkigt. Vi blev därför väldigt lättade när vi hittade just Sterbhus i Stockholm AB, då detta företag kändes seriöst och pålitligt. Personalen hos Sterbhus i Stockholm AB är otroligt kunniga och erfarna inom det här med dödsbon, och då framför allt städning utav dödsbon. Dessutom är de otroligt duktiga när det kommer till det här med kundservice, vilket är någonting som jag verkligen uppskattar hos ett företag, oavsett arbetsområde.

Jag kände mig tack vare detta otroligt trygg och säker i vårt val av företag, vilket såklart är en skön känsla. Städningen sköttes otroligt snyggt, och de lämnade dödsboet skinande rent. Vi är så otroligt tacksamma och glada över den hjälp som vi fått utav Sterbhus i Stockholm AB, och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er på Tyresö med omnejd att vända er till detta företag.